Livit Orthopedie

Livit is leverancier van een totaalpakket orthopedische hulpmiddelen waaronder orthopedische schoenen (OS), prothesen en orthesen (P&O), therapeutisch elastische kousen (TEK). De leveringen van producten en dienstverlening richt zich op patiënten die zich met inzet van deze hulpmiddelen vrijer kunnen bewegen.

Orthopedisch adviseurs staan dagelijks klaar om hen daarbij op eigen vestigingen, in ziekenhuizen,  revalidatiecentra en andersoortige zorginstellingen te begeleiden. Rayon Managers informeren verwijzers zoals orthopeden, revalidatieartsen, en andere zorgprofessionals over de inzet van producten en werken met hen samen op projecten.

Als Product Manager / Project Manager a.i. ben ik mede verantwoordelijk geweest voor  de marktintroductie van Livit’s nieuwe, eigen lijn orthopedische schoenen: Ambulo®. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestonden uit het aansturen van ‘resources’ en het bewaken van de planning met betrekking tot:

  • Productontwikkeling en productie
  • Merkregistratieprocedure, productlancering en marktintroductie
  • Brochures, folders en berichten
  • Opleiding en begeleiding

Voor het genoemde doel heb ik het afgelopen halfjaar zeer plezierig en constructief samengewerkt met de Product Manager OS, de Outsource Manager (-Productie), de Marketing Manager en haar collega’s, de Orthopedisch Adviseurs, Rayon Managers en vele andere betrokken medewerkers.

Over mijn werkzaamheden rapporteerde ik aan de Manager Zorg en Business Development (lid MT).