Over ZZ PHAR MED

ZZ PHAR MED is sinds medio 2011 ingeschreven in het handelsregister en sindsdien richten wij ons op dienstverlening in de vorm van ‘marketing & sales’ projecten in de ‘healthcare’ sector.

Opdrachtgevers

Bedrijven die projecten aan ons uitbesteden zijn veelal producenten en leveranciers van zelfzorgproducten, pharmaca, medische hulpmiddelen of soortgelijke bedrijven.

Zij maken onderdeel uit van de sectoren farmaceutische industrie, bereidingsapotheken of medische hulpmiddelenindustrie en zijn allen gericht op ‘hospital care’ en/of ‘home care’.

Klanten

Hun doelgroepen zijn vaak apothekers en hun medewerkers, coördinatoren van inkoopgroepen, inkopers voor zorginstellingen, medisch specialisten, zelfstandige praktijkhouders of andere betrokkenen bij de zorg aan patiënten/cliënten.

Deze zorgprofessionals werken veelal in ziekenhuizen, in poli- of openbare apotheken, in zelfstandige behandelcentra en praktijken, in verpleeginstellingen of bij zorgverzekeraars.

Diensten

Wij bieden deskundig advies en effectieve ondersteuning van strategisch management, naast succesvolle  uitvoering van tactische- en operationele marketing- en verkoopprojecten.

Bedrijfscontinuïteit door tijdelijke vervanging of door extra inzet van gedreven 'marketing en sales professionals', zelfstandige 'interim professionals' met betrokkenheid en 'drive'.

Lokale vertegenwoordiging indien producenten of leveranciers zelf (nog) niet beschikken over een marketing- en/of verkooporganisatie .

 

 

 

 

 

Product- & Project Management

 

 

Sales- & Contract Management

 

 

Field Market Access & Key Account Management

 

 

Product Promotie en Rayon Management