Over Mark

Als afgestudeerd fysiotherapeut en aangevuld met bedrijfskundige vervolgopleidingen en trainingen combineert Mark medische interesse met een brede commerciële belangstelling voor dienstverlening en leveringen aan zorgverleners en instellingen.

Klantgericht
Persoonlijk contact, deskundig advies, directe bereikbaarheid en een servicegerichte opstelling vormen hierbij voor hem de basis. Mark streeft er naar dat iedere klant, opdrachtgever en afnemer, zijn inzet blijvend zal herkennen.

Deskundig
Sinds 1989 is Mark werkzaam in de commerciële healthcare sector en heeft hij in dienst van beursgenoteerde multinationals en als zelfstandig professional in diverse marketing- en sales functies landelijke verantwoordelijkheid gedragen en werkzaamheden verricht.

Ondernemend
Het motiveert Mark zeer om leveranciers en hun klanten naar ieders tevredenheid zakelijk dicht bij elkaar te brengen en producten of diensten maatwerkgericht te laten aansluiten bij hun praktijk van alle dag.

Marketing en Sales geven hem bruisende energie, of zoals anderen het hebben verwoord:

“Wij hebben Mark leren kennen als een gedreven en deskundig medewerker, die zijn werk altijd met groot enthousiasme, nimmer aflatende inzet en met professionaliteit heeft verricht”.

“Mark heeft zich doen kennen als een enthousiaste en toegewijde collega, die dankzij een juiste combinatie van kennis en kunde onze producten met succes heeft weten te verkopen”.

"Mark heeft zich ontwikkeld als een echte 'all-rounder'