Livit Orthopedie

Livit is leverancier van een totaalpakket orthopedische hulpmiddelen zoals steunzolen en orthopedische schoenen (OS), braces, prothesen en orthesen (P&O), bandages, therapeutische kousen (TEK) en meer.

De leveringen van producten en dienstverlening door Livit richt zich op patiënten en hun recht zich met inzet van hulpmiddelen vrij te kunnen bewegen. Orthopedisch Adviseurs/schoenmakers staan dagelijks klaar om hen daarbij op eigen vestigingen, in ziekenhuizen en revalidatiecentra of in overige zorginstellingen te begeleiden.

Als Proces Manager Orthopedische Schoenen (OS) a.i. ben ik verantwoordelijk geweest voor de uitwerking en implementatie van gedefinieerde projecten, zoals de:

  • introductie van een assortiment nieuw geproduceerde steunzolen; omgezet van ½-fabricaten (Schein) naar freesbare varianten uit schuimblokken (PLT)
  • voorbereiding voor uitbreiding van het assortiment orthopedische maatschoenen Ambulo®
  • leveringen ‘vanuit voorraad’ van orthopedische maatschoenen Ambulo®
  • opstart van deelname aan wetenschappelijk onderzoek: dr. S. Bus (Amsterdam Medisch Centrum) ‘Diafos naar de praktijk’, ‘in-schoen’ drukmetingen d.m.v. het drukmeetsysteem Pedar X van Novel
  • projectmatige samenwerking met collega’s van ICT voor aanpassing van zorgplanformulieren (Infopath) en voor aanpassingen van productassortimenten (Navision)
  • organisatie van bijeenkomsten/workshops voor adviseurs, commissie ‘steunzolen’ en overige
  • uitwerking en aanlevering van ‘sample’ materialen, documentatie en notulen

Voor de genoemde doelen werkte ik de afgelopen periode plezierig en nauw samen met de Propositie Manager OS, de Operationeel Manager OS, Orthopedisch Adviseurs, de teamleider ICT, collega’s van Productie en van het Distributie Centrum en medewerkers van Customer Support en anderen.

Over mijn werkzaamheden rapporteerde ik aan de Business Manager (lid MT).